Door Entremont in een modern jasje gestoken Raclette
Door Entremont in een modern jasje gestoken Raclette
Ingrediënten
voor 4 personen
600 g raclettekaas van Entremont
4 plakjes gerookte zalm
Enkele roze peperkorrels
½ bosje fijngeknipte dille
1 bakje paddenstoelen
1 sjalotje
20 g boter
2 wortels
Enkele roosjes broccoli
Zout, peper
Bereiding
Raclette met paddenstoelen
Was de paddenstoelen, laat ze uitlekken en snijd ze in plakjes.
Schil het sjalotje en snijd het fijn.
Laat het sjalotje in de koekenpan slinken in de boter, voeg de plakjes paddenstoel toe. Voeg zout en peper toe en laat het geheel enkele minuten bakken. Houd het gerecht warm.
Healthy Raclette
Schil de wortels en snijd ze in plakjes. Spoel de broccoli af. Kook de groenten in een grote pan met kokend water en zout. Laten uitlekken. Vervang de aardappels door gestoomde groenten.
Zee-Raclette
Snijd de gerookte zalm in reepjes. Voeg een paar fijngemalen roze peperkorrels en een paar takjes dille toe. Dien het gerecht op met de gesmolten kaas en de gekookte aardappels.
Photo Credits : Stéphanie Iguna @Geekandfood