HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Gegratineerde witloof

Zie het recept

Pasta met “Mix Pasta Entremont”-roomsaus, pompoenblokjes en jonge spinazieblaadjes

Zie het recept

Smeltende panini’s met raclettekaas, butternut en walnoten

Zie het recept

Filodeeg chips met Emmentaler kaas

Zie het recept

Hartige wafels met broccoli en Emmentaler kaas

Zie het recept

Hartige muffins met courgette, bimi, spekjes en kaas

Zie het recept