HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Croque met geroosterde pompoen en raclettekaas

Zie het recept

Gegratineerd verloren brood met spinazie en Emmental

Zie het recept

Yorkshire pudding met Entremont Comté Fruité

Zie het recept

Pasta met aubergine en rode pesto

Zie het recept

Boekweitpannenkoek met romige prei en geraspte kaas « Le Raclette »

Zie het recept

Croques Monsieurs met verse spinazie, tomatentapenade et geraspte « Le Raclette » kaas

Zie het recept