Zoute cannelés met geraspte Comté Entremont
Zoute cannelés met geraspte Comté Entremont
Ingrediënten
200 g geraspte Comté Entremont
50 cl melk
60 g boter (+ 50 g voor de vorm)
2 eieren + 2 eidooiers
100 g bloem
Zout en peperkorrels
Bereiding
Giet de melk in een pan. Voeg de boter toe en breng aan de kook.
Meng de bloem en de eieren in een kom. Voeg de kokende melk beetje bij beetje toe. Roer opnieuw. Breng op smaak met zout en peper.
Voeg de geraspte Comté Entremont toe. Mengen.
Laat het deeg 1 uur in de koelkast rusten.
Verwarm de oven voor op 210°C. Giet het deeg in de ingevette mini-cannelévormen.
Vul de vormen slechts 3/4.
Bak op 210°C. Zet na 10 min de oven op 170-180°C en bak de cannelés nog ongeveer 25 minuten. Eet ze op als ze nog een beetje warm zijn.
Fotocredit : Stéphanie Iguna (@stephatable)
Crédit Photo :