Gegratineerde Savoyard macaroni met raclettekaas Saveur d’Antan 350gr

Saveur dAntan 350g

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Gegratineerde Savoyard macaroni met raclettekaas Saveur d’Antan 350gr

Ingrediënten

300 gr macaroni
100 gr spek
20 cl bechamelsaus
2 soeplepels paneermeel
6 tot 8 sneetjes raclette
Peper en zout

Bereiding

swijze (makkelijk):
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Kook de macaroni in een ruime hoeveelheid gezouten water, volgens de
instructies op de verpakking.
Snijd het spek in kleine blokjes
Giet de bechamelsaus in een kom
Doe de gekookte macaroni in een gratinschotel, verdeel hierover de bacon
en giet de bechamelsaus eroverheen.
Bedek met sneetjes raclette en zet 20 minuten in de oven.
Dien direct op en geniet!

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken