Hartige pannenkoek met spiegelei, ham en Comté Entremont
Hartige pannenkoek met spiegelei, ham en Comté Entremont
Ingrediënten
Voor de pannenkoek:
- 1 ei
- 100 g bloem
- 200 ml melk
- 1 kl olijfolie
- Peper en zout
Voor erbij:
- 1 ei
- 1 kl olijfolie
- Één sneetje gebraden ham
- 40 g comtékaas van Entremont
- Enkele blaadjes verse zuring of andere kruiden
Bereiding
- Klop het ei los en voeg de bloem toe. Meng er een beetje van de melk onder en roer los. Roer dan de melk er volledig onder. Kruid met peper en zout.
- Verhit de olijfolie in een pannetje. Bak er de pannenkoek in.
- Bak een spiegeleitje in wat olijfolie in een andere pan.
- Leg het spiegeleitje op de pannenkoek. Leg er de ham bij en rasp er wat comtékaas over. Kruid met peper en zout en werk af met wat blaadjes verse zuring.
Crédit Photo : Macaron Manon