Quiche met spinazie, broccoli en Comté
Quiche met spinazie, broccoli en Comté
Ingrediënten
Ingrediënten (1 quiche):
- 1 vel bladerdeeg
- 1 kleine broccoli
- 1 handvol verse spinazie
- 2 eieren
- 100 g Comté
- 200 ml room
- Olijfolie
- Zout en peper
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg en bak 10 minuten.
- Kook de broccoliroosjes 10 minuten en giet af.
- Stoof de spinazie kort aan in een pan met een scheutje olijfolie.
- Klop in een kom de eieren los met de room en de geraspte Comté. Breng op smaak.
- Verdeel broccoli en spinazie over de bodem en giet het eimengsel erover.
- Bak 40 à 45 minuten in de oven. Werk af met extra geraspte Comté.
Crédit Photo : Margaux de Biolley