EEN NATUURLIJK SAMENWERKEND BEDRIJF

 

Entremont is er trots op deel uit te maken van SODIAAL, de eerste Franse zuivelcoöperatie die 1 op de 5 fokkers in Frankrijk verenigt. Het is een alliantie die weinig bekend is bij het grote publiek, bewaker van sterke waarden en die Entremont begeleidt in al zijn dagelijkse acties.

  • Respect voor mensen door te werken in delen en luisteren
  • Dierenwelzijn integratie van acties ten gunste van het milieu en de vermindering van onze ecologische voetafdruk
  • Sterke territoriale wortels en trots op onze terroirs
  • Een knowhow tot het uiterste bedreven
  • Het behoud van authentieke smaken

Dankzij het lidmaatschap van SODIAAL vertrouwt Entremont op een coöperatief bestuurssysteem waar we trots op zijn, gebaseerd op sterke principes van democratie, delen, transparantie en eerlijkheid. Waarden die we met u willen delen.

 

 

EEN GEMEENSCHAP DIE BETROKKEN IS DOOR DE NATUUR

Communaute EngageParNature 300x200Gesterkt door dit coöperatieve erfgoed, wil Entremont vandaag nog meer dan gisteren luisteren naar wat u te zeggen heeft, u, de consument! We raden je daarom aan om Engaged by Nature te worden, om de vertrouwensrelatie die ons verenigt te versterken.

Deelnemen aan de Engaged by Nature-gemeenschap betekent ons vertellen over uw wensen, uw behoeften om ons te helpen u kaasproducten aan te bieden met een steeds hogere voedingskwaliteit, met respect voor alle belanghebbenden in de productieketen, fokkers, kaasmakers, raffinaderijen en werknemers. Het is ook een kans om uw ideeën te delen, zodat onze kazen en diensten meer dan ooit beantwoorden aan uw verwachtingen en uw behoeften.

Word lid van onze community, beleef de EngagedByNature-ervaring!