Aardappelsandwich & raclettekaas van Entremont
Aardappelsandwich & raclettekaas van Entremont
Ingrediënten
6 aardappels
6 dunne plakjes rauwe ham
6 plakjes raclettekaas van Entremont
Olijfolie
Tijm, laurier
Zout & peper
Bereiding
Schil de aardappels en snijd ze in tweeën. Leg op iedere aardappel een laurierblad en schenk hier een beetje olijfolie over. Voeg zout en peper toe. Zet ze 30 minuten in de oven op 180°C. Halverwege de baktijd omdraaien. Verwijder de laurier.
Leg de aardappels neer met de doorgesneden zijde boven. Bedek iedere aardappelhelft met een half plakje raclettekaas van Entremont. Laat de aardappels nog enkele minuten garen, totdat de kaas gesmolten is. Haal ze uit de oven en leg op iedere aardappelhelft een plakje rauwe ham, leg de andere helft er op en houd het geheel bij elkaar met een cocktailprikker of een touwtje. Warm serveren met sla.
Photo Credits : Stéphanie Iguna @Geekandfood