Aperitiefkrans met Entremont Comté
Aperitiefkrans met Entremont Comté
Ingrediënten
- 1 blok Entremont Comté
- 1 pot Bleu d’Auvergne blokjes (of een andere kaas naar keuze)
- 30 gr zwarte olijven
- 30 gr groene olijven
- 150 gr kerstomaten
- 6 plakjes lomo
- 6 plakjes chorizo
- 60 gr radijsjes
- Enkele blaadjes basilicum
- Enkele takjes rozemarijn
- Houten prikkers
Bereiding
-Doe op een eerste prikker: een kerstomaat, een groene olijf, een blokje Entremont Comté en een plakje chorizo.
-Doe op een tweede prikker: een kerstomaat, een zwarte olijf, een blokje Bleu d’Auvergne (of andere kaas) en een plakje lomo.
-Doe op een derde prikker: een zwarte olijf, een blokje Bleu d’Auvergne, een blaadje basilicum en een radijs.
-Maak zo van elk van de drie prikkers nog 5 of 6 extra prikkers, of tot de ingrediënten op zijn.
-Neem een bord of plank en schik hierop de prikkers in een kransvorm. Decoreer met de takjes rozemarijn.
-Dien op aan een tafel met vrienden. Smakelijk!
Crédit Photo :