Cake met Comté, tomaten, olijven en tijm

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Cake met Comté, tomaten, olijven en tijm

Ingrediënten

  • 120 gr semi-zongedroogde tomaten
  • 100 gr zwarte olijven (ontpit)
  • 1 blok Entremont Comté 8 maanden
  • 1/4 courgette
  • 3 eieren
  • 150 gr bloem
  • 100 ml olijfolie
  • 120 ml melk
  • Tijm
  • Fleur de sel
  • Peper

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C met de heteluchtfunctie.
Snijd de tomaten, olijven, Entremont Comté en courgette in kleine stukjes.
Breek de eieren in een kom en klop ze goed los. Voeg al kloppend de olie en de melk toe. Voeg daarna geleidelijk de bloem toe en meng tot het deeg een mooie homogene massa is. Breng op smaak met tijm, fleur de sel en peper. Voeg de gesneden groenten en kaas toe en meng alles goed onder elkaar.
Giet het deeg in een cakevorm en bak zo’n 45 à 50 minuten.
Laat afkoelen en smullen maar!

Crédit Photo : Margaux De Biolley
Delen
Afdrukken