ENT Pack Pasta Simulation Volume Facing

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Carbonara

Ingrediënten

voor 4 personen:

 

– 450g pasta

– 300 g Entremont Pasta Mix kaas

– 250g guanciale of pancetta

– 1 volledig ei

– 4 eierdooiers

– 4 pollepels kookwater

– peper

Bereiding

– Kook een pan water om de pasta te koken. Bewaar na het koken 4 pollepels kookwater.

– Snij de pancetta of guanciale in stukjes. Bak ze in een pan tot ze knapperig zijn. Houd ze dan aan de kant.

– Meng in een slakom de eieren met de kaas met een garde. Breng alles op smaak met peper.

– Meng in de pancetta-kookpan de gekookte pasta met het kookwater en het ei-/kaasmengsel op een laag vuur tot alles gesmolten is.

– Maak het carbonararecept af door de pancetta en een beetje extra peper toe te voegen.

Crédit Photo : Margaux de Biolley
Delen
Afdrukken