Croquerolletjes met raclettekaas en truffel

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Croquerolletjes met raclettekaas en truffel

Ingrediënten

:

4 sneetjes mie brood zonder korst
1 pakje Entremont rapé raclette
4 el tartufata (mengeling van champignons en truffel)
50 gr boter

Bereiding

:

Rol de sneetjes brood plat met een deegrol. De bedoeling is dat ze ongeveer een halve centimeter dik zijn, zodat je ze makkelijker kan oprollen.

Smeer een flinke eetlepel tartufata uit over elk sneetje en bestrooi daarna met een beetje raclettekaas. Rol nu de sneetjes op en druk goed aan zodat de zich mooi met mekaar kunnen vermengen. Gebruik eventueel tandenstokers zodat de rolletjes goed hun vorm behouden. Bestrijk ze rijkelijk met gesmolten boter.

Neem een antikleefpan en smelt er een klont boter in. Bak de rolletjes rondom goudbruin. Snijd ze daarna in vier stukken en dien je croquerolletjes warm op. Dit mag mét of zonder tandenstokers.

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken