Dunne taart met meerkleurige tomaten en Le Dégustation Entremont kaas

NEW DEGUSTATION 250G

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Dunne taart met meerkleurige tomaten en Le Dégustation Entremont kaas

Ingrediënten

  • 3 meerkleurige tomaten
  • 8 filodeegvellen
  • 3 cl olijfolie
  • 150 g Le Dégustation Entremont kaas
  • 20 cl volle room
  • 3 eieren
  • Zout, peper

Bereiding

  1. Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
  2. Leg ze op keukenpapier om het overtollige vocht te verwijderen.
  3. Bestrijk elk filodeegvel met wat olijfolie, stapel ze op elkaar en plaats ze in een taartvorm met een uitneembare bodem, waarbij je een golvende rand vormt (zoals een bloem).
  4. Klop in een kom de eieren met de room los.
  5. Snijd de Dégustation Entremont kaas in kleine blokjes (of rasp hem) en voeg toe aan het mengsel. Voeg zout en peper toe en meng goed.
  6. Giet het mengsel in de filodeegbodem.
  7. Verdeel de tomatenplakjes over de bovenkant.
  8. Bak gedurende 30 à 35 minuten in een oven op 180°C.
  9. Serveer onmiddellijk.
Crédit Photo :
Delen
Afdrukken