Dunne taart met meerkleurige tomaten en Le Dégustation Entremont kaas
Dunne taart met meerkleurige tomaten en Le Dégustation Entremont kaas
Ingrediënten
- 3 meerkleurige tomaten
- 8 filodeegvellen
- 3 cl olijfolie
- 150 g Le Dégustation Entremont kaas
- 20 cl volle room
- 3 eieren
- Zout, peper
Bereiding
- Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
- Leg ze op keukenpapier om het overtollige vocht te verwijderen.
- Bestrijk elk filodeegvel met wat olijfolie, stapel ze op elkaar en plaats ze in een taartvorm met een uitneembare bodem, waarbij je een golvende rand vormt (zoals een bloem).
- Klop in een kom de eieren met de room los.
- Snijd de Dégustation Entremont kaas in kleine blokjes (of rasp hem) en voeg toe aan het mengsel. Voeg zout en peper toe en meng goed.
- Giet het mengsel in de filodeegbodem.
- Verdeel de tomatenplakjes over de bovenkant.
- Bak gedurende 30 à 35 minuten in een oven op 180°C.
- Serveer onmiddellijk.
Crédit Photo :