Hamburger met kaas, tomatensalsa en mosterdsaus
Hamburger met kaas, tomatensalsa en mosterdsaus
Ingrediënten
Voor 4 burgers:
• 4 hamburgerbroodjes
• 4 rundsgehaktburgers
• 150 g raclettekaas “Croque-Monsieur” van Entremont
• 2 à 3 tomaten
• Verse basilicum
• 2 rode uien
• Olijfolie
• Zout en peper
Voor de saus :
• Augurken
• 3 eetlepels mayonaise
• 3 eetlepels mosterd
• Een beetje water
• Zout en peper
Bereiding
- Snijd de uien en tomaten in stukjes.
- Maak de tomatensalsa door de stukjes tomaat te mengen met een scheutje olijfolie, zout, peper en basilicum.
- Bak de uien in een hete pan tot ze goudbruin zijn.
- Maak de saus door de fijngesneden augurken te mengen met de rest van de ingrediënten.
- Bak de burgers in een pan. Voeg enkele minuten voor het einde van de baktijd de kaas toe op de burgers zodat deze smelt.
- Rooster de hamburgerbroodjes lichtjes, als je dat wenst.
- Stel de burgers samen: begin met een laagje saus, voeg dan de burger met kaas toe, gevolgd door de gebakken uien en de tomatensalsa.
Crédit Photo : Margaux de Biolley (@margaux_debiolley)