Hamburger met kaas, tomatensalsa en mosterdsaus

Tranches Entremont Croque 120g Belgique

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Hamburger met kaas, tomatensalsa en mosterdsaus

Ingrediënten

Voor 4 burgers:

• 4 hamburgerbroodjes
• 4 rundsgehaktburgers
• 150 g raclettekaas “Croque-Monsieur” van Entremont
• 2 à 3 tomaten
• Verse basilicum
• 2 rode uien
• Olijfolie
• Zout en peper

Voor de saus :

• Augurken
• 3 eetlepels mayonaise
• 3 eetlepels mosterd
• Een beetje water
• Zout en peper

Bereiding

  1. Snijd de uien en tomaten in stukjes.
  2. Maak de tomatensalsa door de stukjes tomaat te mengen met een scheutje olijfolie, zout, peper en basilicum.
  3. Bak de uien in een hete pan tot ze goudbruin zijn.
  4. Maak de saus door de fijngesneden augurken te mengen met de rest van de ingrediënten.
  5. Bak de burgers in een pan. Voeg enkele minuten voor het einde van de baktijd de kaas toe op de burgers zodat deze smelt.
  6. Rooster de hamburgerbroodjes lichtjes, als je dat wenst.
  7. Stel de burgers samen: begin met een laagje saus, voeg dan de burger met kaas toe, gevolgd door de gebakken uien en de tomatensalsa.
Crédit Photo : Margaux de Biolley (@margaux_debiolley)
Delen
Afdrukken