Hamburger met tomaat, pesto en aubergine
Hamburger met tomaat, pesto en aubergine
Ingrediënten
Voor 4 burgers:
- 4 hamburgerbroodjes
- 4 rundsburgers (100% rundvlees)
- 150 g raclettekaas “Croque-Monsieur” van Entremont
- 1 aubergine
- 2 tomaten
- Pesto
- Rucola
- Olijfolie
- Peper en zout
Bereiding
1- Snijd de aubergine in plakjes en bak ze in een pan met een scheutje olijfolie tot ze zacht en goudbruin zijn.
2- Snijd de tomaten in schijfjes.
3- Bak de hamburgers in een pan. Voeg enkele minuten voor het einde van de baktijd de raclettekaas toe zodat die mooi kan smelten.
4- Toast de hamburgerbroodjes lichtjes als je dat lekker vindt.
5- Stel de burgers samen: bestrijk het broodje met pesto, leg daarop de hamburger met gesmolten kaas, dan de plakjes aubergine, de tomatenschijfjes, wat rucola, zout en peper. Dek af met het bovenste broodje.
Crédit Photo :