Kaasdipstokjes
Kaasdipstokjes
Ingrediënten
Boodschappenlijst voor 2 personen :
4 mooie sneetjes boerenbrood
2 tl furikake (Japanse kruidenmix op basis van sesamzaad, zeewier, suiker en zout)
2 el milde miso
50 g Entremont Mix gratin geraspte kaas
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C (u kunt ook een Airfryer gebruiken als u dat verkiest).
- Bestrooi de helft van de sneetjes brood met de furikake en bestrijk de andere helft met de miso.
- Bedek ze met een royale laag Entremont geraspte kaas en bak ze ongeveer 10 minuten, tot de kaas mooi gesmolten is en begint te kleuren.
- Haal de sneetjes uit de oven en snijd ze in brede reepjes.
- Serveer ze bij een warme soep of een zachtgekookt eitje.
Crédit Photo : Myriam Baya (La cuisine c’est simple)




