Krokante toast met raclettekaas, knolselder en pancetta
Krokante toast met raclettekaas, knolselder en pancetta
Ingrediënten
Ingrediënten voor 2 toastjes :
– 4 sneetjes brood
– 6 stukjes Entremont raclette kaas
– 5-6 plakjes pancetta
– 1/8 knolselderij
– Een klontje boter
– peper
Bereiding
Schil de knolselderij en snijd in dunne reepjes. Bak de reepjes in een pan met een klontje boter en een beetje water op laag vuur in 5 tot 10 minuten gaar.
Bak ondertussen de plakjes pancetta in een pan gedurende een paar minuten, tot ze knapperig zijn.
Beleg de toastjes met Entremont raclette kaas, een paar stukjes knolselderij en pancetta. Kruid met peper.
Sluit de toasts en grill ze een paar minuten, tot ze zacht en krokant zijn.
Crédit Photo : Margaux de Biolley