Lasagne met zalm en Entremont emmentaler
Lasagne met zalm en Entremont emmentaler
Ingrediënten
150 g geraspte Entremont emmentaler
6 grote Champignons de Paris
170 g verse garnalen
4 verse zalmfilets
300 g wortelen
300 g courgettes
25 cl vloeibare volle room
Espelettepeper (of zachte peper)
zout en peper
Bereiding
Oven voorverwarmen op 180 °C (Th. 7).
Schil de wortelen en de courgettes en snij ze in schijfjes.
Kook ze in gezouten water, laat uitlekken en zet opzij.
Spoel de paddenstoelen en snij ze in schijfjes.
Pel de garnalen. Snij de rauwe zalm in grote blokjes.
Meng in een schotel de groenten, de garnalen en de zalm.
Strooi er wat Espelettepeper over.
Voeg zout en peper toe.
Giet de vloeibare room erover en strooi er een laagje geraspte Entremont emmentaler over.
Zet in de oven en laat 30 minuten bakken.