Madeleines met Provençaalse kruiden en Comté

packshots Entremont Selection comte 8M EXPORT UltraHD 2

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Madeleines met Provençaalse kruiden en Comté

Ingrediënten

Ingrediënten (voor 12 stuks):

  • 100 g bloem
  • 100 g Comté 8 maanden @Entremont
  • 1 ei
  • 10 cl melk
  • 5 cl olijfolie
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 5 g droge gist
  • Zout en peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (hetelucht).
  2. Meng in een kom de bloem met de gist, de Provençaalse kruiden, een snuifje zout en peper. Voeg het ei, de olijfolie en de melk toe.
  3. Roer het geheel met een spatel tot een homogeen beslag zonder klonters.
  4. Verdeel het beslag over madeleinevormpjes en bak 10 à 12 minuten.
  5. Laat even afkoelen op een rooster.
Crédit Photo : Margaux de Biolley
Delen
Afdrukken