Muffins met gedroogde tomaten en raclette Entremont

image sans description

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Muffins met gedroogde tomaten en raclette Entremont

Ingrediënten

voor 8 muffins

3 eieren
1 klein takje rozemarijn
70 g boter
 7 cl olijfolie
70 g geconfijte tomaten
14 cl melk
200 g bloem
3/4 zakje gist
4 schijven raclette Entremont
Zout en peper

Bereiding

Scheid de eigelen van de eiwitten. Meng de eigelen met de melk, de gesmolten boter en de olijfolie. Zeef de bloem en de gist, snijd de geconfijte tomaten in stukken en hak de rozemarijn fijn. Voeg alles toe aan het mengsel. Kruid met zout en peper. Meng tot je een homogeen mengsel verkrijgt.

Klop de eiwitten stijf met een elektrische mixer en spatel ze voorzichtig onder het deeg. Giet de helft van het deeg in de muffinvormpjes. Snijd de raclettekaas Entremont in blokjes, leg hem op het deeg en giet vervolgens de rest van het deeg hierover. Bak de muffins gedurende ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C. Lauw opdienen.

Fotocredit: : Stéphanie Iguna @Geekandfood

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken