Pasta met verborgen groentjes

ENT Pack Pasta Simulation Volume Facing

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Pasta met verborgen groentjes

Ingrediënten

1 ui, fijngesnipperd
2 wortels, in blokjes
1 rode paprika, in blokjes
1 courgette, in blokjes
1 aubergine, in blokjes
250 gr champignons, in blokjes
250 gr varkens-kalfsgehakt
600 ml tomatenpassata
2 el tomatenpuree
1 el Italiaanse kruidenmix
400 gr pasta
100 gr Râpé Spécial Pasta Entremont
Enkele blaadjes verse basilicum
Peper – zout
Olijfolie

Bereiding

Stoof de fijngesneden groentjes aan in een scheut olijfolie in een grote pot op het vuur tot ze gaar zijn. Voeg vervolgens het gehakt toe en laat ook garen. Overgiet het geheel met de tomatenpassata en doe de tomatenpuree erbij. Breng de saus op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout. Laat pruttelen op een zacht vuurtje gedurende 15 minuten. Doe de saus vervolgens in de blender (of gebruik een staafmixer) en mix glad.

Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en meng onder de saus. Verdeel de pasta over bordjes en werk af met de gemalen kaas en een blaadje verse basilicum.

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken