Pizza sandwich met pesto, kruidenham, rode ui en een speciaal plakje raclettekaas en burger Entremont

entremont specialpizza 0318 1

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Pizza sandwich met pesto, kruidenham, rode ui en een speciaal plakje raclettekaas en burger Entremont

Ingrediënten

• 2 verse pizzadegen
• 50 g hazelnoten
• 6 sneedjes raclette croque en burger Entremont
• 1 pak van speciaal pizza Entremont kaas
• 1 teentje knoflook
• 100 g verse spinazie
• 9 cl olijfolie
• 4 sneedjes kruidenham
• 1 rode ui
• Enkele blaadjes groene sla
• 1 mooie tomaat
• Fleur de sel en versgemalen peper

Bereiding

  • Snijd de rode ui fijn en snijd de tomaten in plakjes. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, fleur de sel en peper.
  • Voeg in een blender de spinazieblaadjes, hazelnoten, knoflook, olijfolie, fleur de sel en peper toe.
  • Mix tot je een homogeen mengsel krijgt.
  • Rol de pizzadeeg uit op een met bloem bestoven werkblad. Maak cirkels van 18/20 cm in diameter.
  • Verwarm de oven voor op 230°C.
  • Bestrijk de randen van de pizza’s met olie en smeer de tomatensaus in het midden uit. Voeg de plakken raclette speciaal voor croques en burgers Entremont toe.
  • Bak de pizza’s ongeveer 15 minuten in de oven.
  • Na het bakken, garneer de pizza’s met plakjes verse tomaat, sla, ham, rode ui en tot slot het pesto van spinazie.
  • Vouw de pizza’s dubbel, over zichzelf heen, en garneer met Speciaal Pizza Entremont om af te werken.
Crédit Photo : La Food Factory
Delen
Afdrukken