Pizza sandwich met pesto, kruidenham, rode ui en een speciaal plakje raclettekaas en burger Entremont
Pizza sandwich met pesto, kruidenham, rode ui en een speciaal plakje raclettekaas en burger Entremont
Ingrediënten
• 2 verse pizzadegen
• 50 g hazelnoten
• 6 sneedjes raclette croque en burger Entremont
• 1 pak van speciaal pizza Entremont kaas
• 1 teentje knoflook
• 100 g verse spinazie
• 9 cl olijfolie
• 4 sneedjes kruidenham
• 1 rode ui
• Enkele blaadjes groene sla
• 1 mooie tomaat
• Fleur de sel en versgemalen peper
Bereiding
- Snijd de rode ui fijn en snijd de tomaten in plakjes. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, fleur de sel en peper.
- Voeg in een blender de spinazieblaadjes, hazelnoten, knoflook, olijfolie, fleur de sel en peper toe.
- Mix tot je een homogeen mengsel krijgt.
- Rol de pizzadeeg uit op een met bloem bestoven werkblad. Maak cirkels van 18/20 cm in diameter.
- Verwarm de oven voor op 230°C.
- Bestrijk de randen van de pizza’s met olie en smeer de tomatensaus in het midden uit. Voeg de plakken raclette speciaal voor croques en burgers Entremont toe.
- Bak de pizza’s ongeveer 15 minuten in de oven.
- Na het bakken, garneer de pizza’s met plakjes verse tomaat, sla, ham, rode ui en tot slot het pesto van spinazie.
- Vouw de pizza’s dubbel, over zichzelf heen, en garneer met Speciaal Pizza Entremont om af te werken.
Crédit Photo : La Food Factory