Röstiburger met Dégustation Entremont

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Röstiburger met Dégustation Entremont

Ingrediënten

 

Voor de rösti: 

8 aardappelen 
2 eieren 
2 soeplepels bloem 
80 g Dégustation Entremont in porties
4 soeplepels boter
2,5 soeplepels olie 
Zout en peper 
Voor de kwark: 

150 g kwark 
1 sjalot 
1 bosje dille 
1 limoen 
Voor de garnituur: 

4 mooie plakjes gerookte zalm 
80 g veldsla 
4 plakjes Dégustation Entremont 
2 avocado‘s
Veldsla 

Bereiding

 

Voor de röstiburgers: 

De aardappelen raspen. 
In een propere handdoek doen en uitslaan om zoveel mogelijk vocht te verwijderen. 
De aardappelen in een kom doen en de eieren, 80 g geraspte Dégustation Entremont en de bloem toevoegen. 
Kruiden met peper en zout en vervolgens mengen met een houten spatel. 
De olie en de helft van de boter verwarmen in een antiaanbakpan. 
De bereiding uitgieten, kleine burgers maken en het oppervlak van ieder burger met een spatel effenen. 5 minuten op een matig vuur laten bakken. 
De andere zijde nog 5 minuten laten bakken. 

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken