Röstiburger met Dégustation Entremont
Röstiburger met Dégustation Entremont
Ingrediënten
Voor de rösti:
8 aardappelen
2 eieren
2 soeplepels bloem
80 g Dégustation Entremont in porties
4 soeplepels boter
2,5 soeplepels olie
Zout en peper
Voor de kwark:
150 g kwark
1 sjalot
1 bosje dille
1 limoen
Voor de garnituur:
4 mooie plakjes gerookte zalm
80 g veldsla
4 plakjes Dégustation Entremont
2 avocado‘s
Veldsla
Bereiding
Voor de röstiburgers:
De aardappelen raspen.
In een propere handdoek doen en uitslaan om zoveel mogelijk vocht te verwijderen.
De aardappelen in een kom doen en de eieren, 80 g geraspte Dégustation Entremont en de bloem toevoegen.
Kruiden met peper en zout en vervolgens mengen met een houten spatel.
De olie en de helft van de boter verwarmen in een antiaanbakpan.
De bereiding uitgieten, kleine burgers maken en het oppervlak van ieder burger met een spatel effenen. 5 minuten op een matig vuur laten bakken.
De andere zijde nog 5 minuten laten bakken.