Spiegelei met kaas en room
Spiegelei met kaas en room
Ingrediënten
Ingrediënten voor 1 persoon:
- 1 of 2 eieren
- Ongeveer 5 cl room
- 1 handjevol Entremont Gratin Mix
- Peper en zout van de molen
- Naar smaak: olijven, tomaten, rode ui, lente-ui, verse kruiden
Bereiding
– Verwarm een pan op een matig vuur.
– Giet hierin de room en voeg daarna de kaas toe.
– Breek het ei (of de eieren) in de pan en kruid met peper en zout. Laat bakken tot de room en de kaas rond het ei een kleurtje beginnen te krijgen. Let op dat je het ei niet te ver laat garen, je wil het eigeel lopend houden.
– Serveer met een lekker stukje brood, toast, flatbread of zelfs gewoon zo. Aarzel niet om te kijken wat je nog in huis hebt: een eitje is perfect om allerhande ingrediënten aan toe te voegen. Ideaal voor een goed ontbijt of een lekkere lunch.
Crédit Photo : @lacuisinecestsimple - Myriam