Tagliatelle met champignonsaus en kaas
Tagliatelle met champignonsaus en kaas
Ingrediënten
1 pak Lustucru-tagliatelle
50 g geraspte Entremont Spécial Pasta
Champignons
1 brikje vloeibare room
1 teentje gehakte knoflook
50 g gorgonzola
50 g walnootpitten
Olijfolie
Peterselie
Zout
Bereiding
Maak de champignons schoon en hak ze fijn. Pel de knoflook en hak fijn. Knip de peterselie fijn.
Verhit de olijfolie in een pan. Fruit de knoflook drie minuten op een zacht vuur. Voeg de champignons toe en bak acht minuten tot ze goudbruin zijn. Voeg de room en de stukjes gorgonzola toe en verwarm vijf minuten tot de kaas gesmolten is.
Breng een grote hoeveelheid gezouten water aan de kook. Doe de Lustucru-tagliatelle erbij en laat drie minuten koken. Laat uitlekken.
Schik de tagliatelle in een bord en giet er de gorgonzolasaus over. Strooi er de geraspte Entremont Spécial Pasta en wat walnootpitten over. Werk af met de fijngeknipte peterselie.