Tosti met Emmentaler en Bacon

image sans description

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Tosti met Emmentaler en Bacon

Ingrediënten

8 witte boterhammen
1 bakje met 10 plakjes Emmentaler van Entremont
100 g bacon (ca. 8 plakjes)
½ bosje sterrenkers
1 eetlepel mosterd
Bovenzijde van de tosti:

1 geklutst ei
60 g geraspte Emmentaler van Entremont
peper
 

Bereiding

Verwarm de oven 10 minuten voor op th.6 (180°C).

Bak in een koekenpan zonder vet de bacon lichtbruin, de omtrek moet knapperig zijn.
Was de sterrenkers en dep deze droog.
Rooster het brood lichtbruin, laat het even afkoelen en besmeer het daarna met de mosterd.

Leg de plakjes bacon op 4 boterhammen, gevolgd door de plakjes Emmentaler.
2 plakjes met tosti.
Bestrooi ze met de peper.
Voeg de sterrenkers toe en eindig met een boterham.
Besmeer deze met het geklutste ei en de Emmentaler.
Leg de tosti’s enkele minuten in de warme oven, totdat de Emmentaler gesmolten en goudbruin is.

 

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken