Wrapburger met raclette
Wrapburger met raclette
Ingrediënten
Voor 2 wraps :
• 2 tortilla’s
• 200 g gehakt of plantaardig gehakt
• 4 sneetjes Entremont raclettekaas
• 4 eetlepels saus naar keuze + een beetje extra om erbij te serveren
• 2 handjes fijngesneden ijsbergsla
• Een scheutje olijfolie
Bereiding
– Bak het gehakt in een pan met een beetje olijfolie. Kruid indien nodig met zout en peper.
– Smeer 2 eetlepels saus op elke tortilla. Leg daarbovenop 2 sneetjes Entremont raclette, gevolgd door het gebakken gehakt en de ijsbergsla.
– Vouw of rol de tortilla zodat alle ingrediënten erin zitten en bak hem vervolgens goudbruin aan alle kanten in dezelfde pan als het gehakt.
– Serveer meteen, eventueel met wat extra saus erbij. Smakelijk! 😋
Crédit Photo : Myriam Baya (La cuisine c’est simple)