Gepaneerde kip met Comté en cornflakes

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Gepaneerde kip met Comté en cornflakes

Ingrediënten

4 kipschnitzels van Bresse AOC
50 g Comté van Entremont
5 eetlepels ongezoete cornflakes
12 walnoten
1 ei
1 volle eetlepel bloem
olijfolie en rauwe boter
zout en peper uit de molen
 

Bereiding

Maak het paneermeel

Verkruimel de cornflakes en hak de walnoten fijn in een diep bord.
Voeg de geraspte Comté en een beetje peper toe.

Paneer de schnitzels

Breek het ei in een ander diep bord en kluts dit even.
Haal de schnitzels door de bloem, daarna door het geklutste ei en als laatste door het paneermeel.

De schnitzels bakken

Verwarm de olijfolie en de boter in een sauteerpan.
Braad de gepaneerde schnitzels op hoog vuur in 2 minuten, zet daarna het vuur zachter en bak ze nog 5 minuten aan iedere kant.
Eventueel zout en peper toevoegen en warm serveren.

Om dit recept met de vingers te eten, kunt u dit met cocktailprikkers opdienen!

 

 
 

 

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken