Tartiflette met raclettekaas Saveur d’Antan 350g

Raclette ENT Nature 400g

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Tartiflette met raclettekaas Saveur d’Antan 350g

Ingrediënten

voor 4 personen:

700gr aardappelen
1 ui
200g spekblokjes
25cl verse room 20% vet
6 to 8 sneetjes raclette
10cl witte wijn
Peper
Zout

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°.
Kook de aardappelen gaar tijdens 10 minuten in kokend water.
Pel en snij de ui in stukjes en bak ze een paar minuten in een pan met het
spekblokjes. Blus deze af met de witte wijn. Voeg er de lichte room aan toe
en laat tijdens 10 minuten op een laag vuur inkoken. Kruid af met wat
peper en zout.
Snijd intussen de aardappelen in reepjes en leg ze in een ovenschotel.
Bedek de aardappelen met de sneetjes raclette en giet het roommengsel
eroverheen.
Bak de tartiflette gedurende 15-20 minuten in de oven. Als de bovenkant
niet knapperig genoeg is, schakelt u de laatste paar minuten over op de
grillstand.
Serveer de tartiflette met een groene salade.

Crédit Photo : Margaux de Biolley
Delen
Afdrukken