Blini’s met gekonfijte sjalotten en crème van Comté-kaas Entremont en coppa

New Rapé ENT Comté 130g

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Blini’s met gekonfijte sjalotten en crème van Comté-kaas Entremont en coppa

Ingrediënten

Voor de confit

  • 350 g sjalotten
  • 1 soeplepel suiker
  • 3 soeplepels olijfolie
  • 1 soeplepel water

 

Voor de crème

  • 125 g Comté-kaas Entremont
  • 2 cl witte wijn
  • 25 cl room
  • 8 blini’s
  • 8 sneden coppa
  • Fleur de sel
  • Kervel

Bereiding

  • Schil de sjalotten en snijd ze fijn. 
  • Giet de olijfolie in een braadpan, voeg de sjalotten, het water en de suiker toe.
  • Laat op zacht vuur opwarmen. Laat gedurende ongeveer 30 minuten bakken.
  • Gedurende deze tijd, giet de vloeibare crème en de witte wijn in een braadpan met dikke bodem en voeg de Comté-kaas Entremont toe. 
  • Laat op zacht vuur opwarmen en meng frequent.
    Wanneer het mengsel is gesmolten, geef het een paar klopjes met een garde om het glad te strijken.
  • Leg op elke blini een lepel roomkaas en een theelepel gekonfijte sjalotten. Werk af met een plakje coppa en een takje kervel.
Crédit Photo : Stéphanie Iguna @LaFoodFactory
Delen
Afdrukken