HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Bloemkoolgratin op Myriams manier

Zie het recept

Galette met gekaramelliseerde ui en kaas

Zie het recept

Boekweitpannenkoek met romige prei en geraspte kaas « Le Raclette »

Zie het recept

Croque-monsieurs met verse spinazie, tomatentapenade en Raclettekaas Saveur d’Antan 350g

Zie het recept

Lasagne croustillante au fromage, butternut et épinards frais

Zie het recept

Quiche Lorraine met «Raclette Saveur d’Antan 350g»

Zie het recept