HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Gegratineerde Savoyard macaroni met geraspte raclettekaas

Zie het recept

Huisgemaakte kruidenkoekhapjes met Comté

Zie het recept

Gevulde champignons

Zie het recept

Spaghetti bolognaise met veel groentjes

Zie het recept

Gevulde conchiglioni

Zie het recept

Rösti met Emmental en tijm

Zie het recept