HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Pannenkoeken op taco-wijze met geraspte Entremont emmental – Maria-Lichtmis

Zie het recept

Zoete aardappelgratin met Entremont Mix Gratin en pompoen- en zonnebloempitten

Zie het recept

Wafels met Entremont Comté 8 maanden – Feestelijk

Zie het recept

Risotto met sint-jakobsschelpen en Entremont Mix Pasta

Zie het recept

Krokante toast met raclettekaas, knolselder en pancetta

Zie het recept

Croque monsieur met raclettekaas en truffel

Zie het recept