HomeDe Recepten

De Recepten

De reden waarom Entremont elke dag zo goed is, is dat onze kaas je in al zijn vormen weet te verwennen, zonder je ooit teleur te stellen. Hij kan rauw, gesmolten, gegratineerd of gesmeerd worden gegeten… Om uw kookkunst te blijven inspireren, heeft Entremont gastronomische en creatieve recepten gecreëerd met een vleugje kaas.

Ciabatta met Franse Gruyère, Comté taart met zalm, Raclette bowl … Je vindt Entremont terug van het aperitief tot het dessert voor het plezier van alle smaakpapillen. Ideeën om zonder mate uit te kiezen…

  • Filters resetten

Hasselback aardappelen met Comté

Zie het recept

Croque met geroosterde pompoen en raclettekaas

Zie het recept

Gegratineerd verloren brood met spinazie en Emmental

Zie het recept

Pasta gevuld met prei, zalm en Emmental Entremont

Zie het recept

Risotto met Saint Mont des Alpes Entremont en paddenstoelen

Zie het recept

Yorkshire pudding met Entremont Comté Fruité

Zie het recept