Aperitiefhapjes met Le Dégustation Entremont
Aperitiefhapjes met Le Dégustation Entremont
Ingrediënten
:
1 pak bladerdeeg
1 portie zachte en fruitige Le Dégustation van Entremont
4 plakjes gekookte ham met kruiden
1 ei (om de pizza mooi goudbruin te laten kleuren)
2 cl melk (om de pizza mooi goudbruin te laten kleuren)
Bereiding
:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd eerst dunne reepjes van de kaas Le Dégustation.
Rol het bladerdeeg uit.
Bedek het volledige deeg met de reepjes Entremont-kaas.
Leg er 4 plakjes gekookte ham met kruiden op.
Rol het deeg op en snijd in schijfjes van ongeveer 1 cm breedte.
Leg de schijfjes op een plaat met bakpapier.
Meng het eigeel met de melk en smeer de schijfjes in met het mengsel.
Zet 15/20 minuten in de oven en eet nadien warm of lauw op.
Crédit Photo :