Aperitiefhapjes met Le Dégustation Entremont

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Aperitiefhapjes met Le Dégustation Entremont

Ingrediënten

:

1 pak bladerdeeg
1 portie zachte en fruitige Le Dégustation van Entremont
4 plakjes gekookte ham met kruiden
1 ei (om de pizza mooi goudbruin te laten kleuren)
2 cl melk (om de pizza mooi goudbruin te laten kleuren)
 

Bereiding

:

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Snijd eerst dunne reepjes van de kaas Le Dégustation.

Rol het bladerdeeg uit.

Bedek het volledige deeg met de reepjes Entremont-kaas.

Leg er 4 plakjes gekookte ham met kruiden op.

Rol het deeg op en snijd in schijfjes van ongeveer 1 cm breedte.

Leg de schijfjes op een plaat met bakpapier.

Meng het eigeel met de melk en smeer de schijfjes in met het mengsel.

Zet 15/20 minuten in de oven en eet nadien warm of lauw op.

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken