Blini’s met gekonfijte sjalotten en crème van Comté-kaas Entremont en coppa
Blini’s met gekonfijte sjalotten en crème van Comté-kaas Entremont en coppa
Ingrediënten
Voor de confit
- 350 g sjalotten
- 1 soeplepel suiker
- 3 soeplepels olijfolie
- 1 soeplepel water
Voor de crème
- 125 g Comté-kaas Entremont
- 2 cl witte wijn
- 25 cl room
- 8 blini’s
- 8 sneden coppa
- Fleur de sel
- Kervel
Bereiding
- Schil de sjalotten en snijd ze fijn.
- Giet de olijfolie in een braadpan, voeg de sjalotten, het water en de suiker toe.
- Laat op zacht vuur opwarmen. Laat gedurende ongeveer 30 minuten bakken.
- Gedurende deze tijd, giet de vloeibare crème en de witte wijn in een braadpan met dikke bodem en voeg de Comté-kaas Entremont toe.
- Laat op zacht vuur opwarmen en meng frequent.
Wanneer het mengsel is gesmolten, geef het een paar klopjes met een garde om het glad te strijken. - Leg op elke blini een lepel roomkaas en een theelepel gekonfijte sjalotten. Werk af met een plakje coppa en een takje kervel.
Crédit Photo : Stéphanie Iguna @LaFoodFactory