Bruschetta met spinazie, ham, kaas
Bruschetta met spinazie, ham, kaas
Ingrediënten
4 mooie sneetjes boerenbrood (of granenbrood)
4 keer een handvol jonge spinaziescheuten
10 fijne plakjes rauwe ham
1 pakje Spécial Pizza Entremont
10 à 15 gedroogde tomaten
2 teentjes knoflook, gepeld en in de lengte in 2 gesneden
Olijfolie
Oregano
Fleur de sel en peper van de molen
Bereiding
De sneetjes brood roosteren tot ze goudbruin, maar nog soepel zijn.
Met het halve teentje knoflook over een zijde van de sneetjes brood wrijven.
De gedroogde tomaten in kleine stukjes snijden en op de sneetjes brood smeren.
De Spécial Pizza Entremont-kaas toevoegen, bestrooien met oregano en het geheel tussen 5 en 10 minuten in de oven zetten op 190 °C.
De chiffonade van rauwe ham toevoegen en vervolgens de verse spinazie.
Overgieten met een dun straaltje olijfolie.
Onmiddellijk opeten.