Cannelloni met spinazie en emmentaler
Cannelloni met spinazie en emmentaler
Ingrediënten
500 g spinazie
300 g ricotta
300 g geraspte emmentaler Entremont
½ liter bechamelsaus
Een doos cannelloni
150 g tomatensaus
2 eieren
1 sjalot
1 teentje knoflook
1 snufje nootmuskaat
Zout en peper
Bereiding
Was de spinazie en slinger droog in de slacentrifuge.
Pel en snipper de sjalot.
Fruit de sjalot en het geplette knoflookteentje in een pan, voeg de spinazieblaadjes toe en laat nog 5 minuten stoven.
Doe alles in een kookpan en voeg de ricotta en 150 g geraspte emmentaler Entremont, de eieren en nootmuskaat toe.
Giet een laagje tomatensaus in een ovenschaal. Vul de cannelloni met behulp van een theelepel met het spinaziemengsel en leg ze vervolgens naast elkaar in de ovenschaal.
Overgiet met de bechamelsaus en 150 g geraspte emmentaler Entremont.
Bak het gerecht 25 minuten in de oven op 180°C.
Recept van onze ambassadrice Christine #OnCuisineAutrementBon
Fotocredit: Stéphanie Iguna @LaFoodFactory