Croque bites (6 stuks)
Croque bites (6 stuks)
Ingrediënten
4 sneetjes brood
4 plakjes Entremont Saveur d’Antan raclettekaas
4 sneetjes ham naar keuze (bv Iberico)
2 el gesmolten boter
1 kl truffelolie
1 el fijngehakte peterselie
Bereiding
Snijd de sneetjes brood in blokjes en doe ze in een kom.
Snijd de korstjes van de plakjes kaas en snijd de plakjes daarna ook in kleine blokjes.
Hak ten slotte de ham fijn.
Voeg de kaas en de ham bij de stukjes brood in de kom.
Doe er nog de gesmolten boter en de truffelolie bij.
Meng goed.
Neem een cupcakevorm en boter deze in.
Verdeel er vervolgens het broodmengsel over.
Plaats gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Haal de croque bites uit de cupcakevorm en zet ze op een bordje.
Werk af met fijngehakte peterselie.