Frittata met raclette Entremont
Frittata met raclette Entremont
Ingrediënten
8 schijfjes raclette zonder korst Entremont
1 eetlepel olijfolie
1/2 teentje knoflook
1 eetlepel verse platte peterselie
2 sjalotten
10 g boter
4 eieren
Zout, peper
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C op de grillstand.
Snij de sjalotjes en de look fijn.
Hak de verse platte peterselie fijn.
Stoof de sjalotjes aan in een pan met een klontje boter. Zet aan de kant.
Meng de geklopte eieren, de sjalotten, de peterselie en de look. Kruid met peper en zout.
Verwarm olie in een pan en giet er het mengsel van de geklopte eieren in. Laat ongeveer 3 minuten bakken totdat de onderkant stevig maar de bovenkant vochtig is.
Leg de schijfjes raclette zonder korst Entremont op de frittata.
Zet ongeveer vijf minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is en het ei een gouden kleur krijgt.
Dien warm op.