Gevulde champignons
Gevulde champignons
Ingrediënten
:
50 gr Entremont Spécial Gratin
16 à 20 kastanjechampignons
40 gr paneermeel
25 gr halfgedroogde tomaten (in kleine stukjes)
2 tl kappertjes
2 tl zonnebloempitten
1 klein teentje look (geperst)
Enkele takjes platte peterselie en bieslook (fijngehakt)
Olijfolie, peper en zout
Bereiding
:
Warm de oven voor op 200 °C. Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Bedek een bakplaat met bakpapier of een siliconen bakmat en verdeel hierover de champignons. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
Meng in een kom de kaas, de tomaten, de kappertjes, het paneermeel en de peterselie. Voeg hierna de zonnebloempitten en de look toe. Meng goed en vul hiermee rijkelijk de champignons. Zet gedurende 15 à 20 minuutjes in de oven.
Haal de champignons uit de oven, dresseer op een bord, bestrooi met bieslook en dien warm op.