Magnum Pizza met raclette zonder korst Entremont

image sans description

De kaas die u nodig heeft

Ontdek
reduction bg

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Magnum Pizza met raclette zonder korst Entremont

Ingrediënten

 

125 g bloem
15 g olijfolie
60 g lauw water
6 g verse gist
3 g zout
(OF een rol pizzadeeg)

150 g raclette zonder korst Entremont
15 g oregano
100 g tomatenpuree
2 plakjes gekookte ham
1 eigeel

Bereiding

Los de gist op in lauw water in de robotkom. Voeg de bloem, de olijfolie en het zout toe.

Kneed gedurende 5 minuten met de haak op snelheid 2 tot het deeg van de wanden loskomt en vorm een bal.
Laat 1 uur rijzen op een warme en vochtige plek en bedek met een vochtige doek.

Ontgas het deeg. Rol het deeg uit en snij cirkels uit met een ronde vorm.
Verleng de randen zodat het deeg op een magnum lijkt. Plaats het ijsstokje. Garneer met tomatensaus, blokjes raclette zonder korst en reepjes gekookte ham, en laat een paar millimeter over. Bevochtig de randen met eigeel.
Bedek met een andere magnumvormige deegschijf. Druk goed op de randen.

Bevochtig de bovenkant van het deeg licht en bestrooi met oregano. Laat 30 minuten rijzen.
Verwarm de oven voor op 200°C, bak gedurende 10 minuten. Haal de pizza meteen van de plaat en prik er met stokjes in. Eet de pizza warm op. Voor meer smaak, kun je op het einde van de baktijd Entremont raclette zonder korst op de pizza leggen.

Fotocredit : Stéphanie Iguna (@stephatable)

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken