Millefeuille van plakjes Comté van Entremont & auberginekaviaar

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Millefeuille van plakjes Comté van Entremont & auberginekaviaar

Ingrediënten

Voor 4 millefeuilles

4 plakjes roggebrood
1 potje auberginekaviaar
6 plakjes Comté van Entremont
30g jonge scheuten
2 tomaten
 

Bereiding

Snijd de plakjes roggebrood in 3 rechthoeken. 

Snijd de plakjes Comté Entremont in tweeën.

Was de tomaten, dep ze droog en snijd ze in plakjes.

Maak spiesen van het roggebrood, de auberginekaviaar, een plakje tomaat, jonge scheuten en de comté van Entremont. Eindig met een plakje roggebrood en een reepje comté en houd alles bij elkaar met een cocktailprikker.

Fotocredit: Stéphanie Iguna@Geekandfood

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken