Pasta met “Mix Pasta Entremont”-roomsaus, pompoenblokjes en jonge spinazieblaadjes
Pasta met “Mix Pasta Entremont”-roomsaus, pompoenblokjes en jonge spinazieblaadjes
Ingrediënten
Kooktijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Voor 4 personen
Ingrediënten:
200g lumaconi-pasta
½ butternut-pompoen
60g jonge spinazieblaadjes
3cl olijfolie
Zout en versgemalen peper
2 sjalotten
1 teentje knoflook
8cl room
125g Mix Pasta Entremont
Bereiding
-Snipper de sjalotten en hak het teentje knoflook fijn.
-Schil en snijd de pompoen in blokjes, bak deze in een pan met een scheutje olijfolie.
-Kook de pasta in een pan met gezouten kokend water.
-Fruit de sjalotten en knoflook in een scheutje olijfolie gedurende ongeveer tien minuten.
-Voeg de room en 50g Mix Pasta Entremont toe en laat het mengsel lichtjes inkoken.
-Voeg de pasta toe en meng alles goed door elkaar.
-Serveer op een bord en garneer met de pompoenblokjes.
-Voeg de jonge spinazieblaadjes en de rest van de Mix Pasta Entremont toe en serveer direct.