Pizza met raclette Entremont

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Pizza met raclette Entremont

Ingrediënten

:

10 schijven raclettekaas Entremont
2 aardappelen
2 kleine uien
8 cl dikke room
Enkele blaadjes rucola
5 sneden coppa
Pizzadeeg (van bij de bakker)
Een klontje boter
Een scheutje olijfolie
 

Bereiding

:

Was en schil de aardappelen.

Snijd ze in schijfjes van 1 cm dik.

Giet een scheutje olijfolie in een warme pan en bak de aardappelen een vijftiental minuten aan. Zet vervolgens aan de kant.

Schil en snij de ui fijn, stoof de ui aan in een pan met een klontje boter. Zet aan de kant.

Rol het pizzadeeg uit tot de gewenste dikte. Leg op een ovenplaat met bakpapier.

Bestrijk met twee grote lepels dikke room en kruid lichtjes af met peper.

Strooi de uien over de pizza en leg de aardappelschijfjes erop. Voeg tot slot de schijfjes raclettekaas Entremont toe.

Zet de pizza gedurende 20 minuten op 210 °C in de oven (controleer de gaarheid).

Voeg, na het bakken, blaadjes rucola en sneetjes coppa toe.

Dien de pizza goed warm op met een fris slaatje.

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken