Provençaalse tapasbroodjes met geraspte Comté

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Provençaalse tapasbroodjes met geraspte Comté

Ingrediënten

80 g boerenstokbrood
100 g geraspte Comté Entremont
16 dunne sneetjes tomaat
4 sneetjes gedroogde ham
enkele olijven
bieslook
olijfolie
 

Bereiding

Snij 8 fijne sneetjes van het stokbrood (2 per persoon) en rooster ze in de broodrooster.
Doe op elk sneetje een scheutje olijfolie.
Schik in volgorde op elk toastje een half sneetje gedroogde ham, twee fijne sneetjes tomaat en een olijf, en bestrooi met geraspte Comté Entremont. Werk af met enkele sprietjes bieslook.
Zet 10 minuten in de oven op 180°C (th. 6). 
Serveer de tapasbroodjes met een rucolaslaatje, op smaak gebracht met wat olijfolie en balsamicoazijn.
Tip  : U kan de broodjes nog lekkerder maken door er enkele sesamzaadjes op te strooien.

 

 

 

 

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken