Smeltende panini’s met raclettekaas, butternut en walnoten
Smeltende panini’s met raclettekaas, butternut en walnoten
Ingrediënten
Voor 2 panini’s
– 200 g “Saveur d’Antan Entremônt” raclettekaas
– 2/3 stokbrood
– 150 g butternut
– Grenoble walnoten
– olijfolie
– Zout en peper
Bereiding
Zet de oven aan op 180°C.
Schil de butternut en snijd in dunne reepjes. Leg ze op een bakplaat met een scheutje olijfolie. Bak de reepjes 12-15 minuten.
Hak de walnoten grof.
Snijd de stukken stokbrood in de lengte doormidden. Beleg met een laagje raclettekaas, de stukjes butternut en een paar walnootschijfjes. Kruid met een snuifje zout en peper.
Grill de panini’s enkele minuten tot ze knapperig en smeltend zijn.
Crédit Photo : Margaux de Biolley (@margaux_debiolley)