Tagliatelle met kip en wortel-/tomatensaus
Tagliatelle met kip en wortel-/tomatensaus
Ingrediënten
1 pak Lustucru-tagliatelle
Geraspte Entremont Spécial Pasta
2 mooie kippenlapjes
500 g rijpe tomaten (of 1 blik gepelde tomaten)
2 wortelen
1 ui
Olijfolie
Zout
Tijm, peterselie
1 koffielepel cajunkruiden
Bereiding
Pel de look en de ui en hak fijn. Schil de wortelen en snijd ze in blokjes.
Verhit twee eetlepels olijfolie in een pan. Fruit de ui op middelhoog vuur gedurende vijf minuten. Voeg de tomaten, de wortelen en de tijm toe en laat 30 minuten garen.
Verhit olie in een pan. Smeer de kippenlapjes langs beide kanten in met de cajunkruiden. Bak ze goudbruin.
Breng een grote hoeveelheid gezouten water aan de kook. Doe de Lustucru-tagliatelle erbij en laat drie minuten koken. Laat uitlekken.
Meng de kip met de wortel-/tomatensaus.
Schik de tagliatelle in een bord. Voeg de kip en de saus toe. Werk af met peterselieblaadjes en geraspte Entremont Spécial Pasta