Tarte flambée met courgette en comté

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Tarte flambée met courgette en comté

Ingrediënten

Voor 2 personen:

 

  • 2 bollen kant-en-klaar pizzadeeg
  • 2 grote el zure room
  • 1 blok Entremont Comté
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1/2 courgette, in schijfjes
  • 1 kleine rode ui, in halve ringen
  • 4 sneetjes gerookt spek, in reepjes
  • enkele sprietjes bieslook, fijnghakt
  • olijfolie

Bereiding

– Verwarm de oven voor op 220 graden
– Rol de bollen pizzadeeg uit op met bakpapier beklede bakplaten
– Besmeer ze telkens met een flinke lepel zure room
– Rasp er een laagje comté over
– Bestrooi met de gedroogde oregano
– Beleg de flammkuchen vervolgens met de schijfjes courgette, de stukjes rode ui en de stukjes spek
– Bak ze gedurende 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven
– Werk de tartes flambée nog af met fijngehakte bieslook en een scheutje olijfolie alvorens te serveren

Crédit Photo : Stephanie Bex / @stephanie_bex
Delen
Afdrukken