Vegetarische miniburgers

De kaas die u nodig heeft

Ontdek

Onze kortingsbonnen

Ik geniet ervan.
0,50
Voor alle formaten

Vegetarische miniburgers

Ingrediënten

 

1 ui 
1 courgette
1 rode paprika
100 g rijst
100 g linzen
100 g kidneybonen
25 g havervlokken
Olijfolie
Paprikapoeder
100 g geraspte emmentaler Entremont

Bereiding

 

Fruit de gesnipperde ui en de geraspte courgette in een scheutje olijfolie. Zet opzij.
Halveer de paprika en verwijder de zaadjes.  Bak 10 minuten onder de grill van de oven. Laat afkoelen en verwijder de schil.
Doe de gegrilde paprika, rijst, linzen, rode bonen en havervlokken in een blender. Pureer het mengsel tot een grove pasta.
Doe het mengsel in een mengkom en voeg de gare groente, de geraspte emmentaler Entremont en wat paprikapoeder toe.
Verdeel het mengsel in kleine porties, rol er met uw handen balletjes van en druk deze daarna plat tot kleine burgers.
Zet de miniburgers 1 uur in de koelkast. Verhit vervolgens een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de burgers in een paar minuten aan beide kanten bruin. 

Recept van onze ambassadrice Lea #OnCuisineAutrementBon  

Fotocredit:  Stéphanie Iguna @LaFoodFactory

Crédit Photo :
Delen
Afdrukken